A HIH Invest Németország és Európa egyik vezető befektetési alapkezelője az ingatlanok területén. A jövőt szem előtt tartó megközelítést alkalmazunk az ingatlanok felkutatása, fejlesztése és kezelése terén, hogy ügyfeleink érdekét szolgáljuk.

Évtizedekre visszatekintő tapasztalatunk, az ingatlanpiacokhoz való közelség és jól szervezett hálózatunk teszi lehetővé, hogy feltárjuk az ingatlanpiaci lehetőségeket és gyorsan ki is használjuk őket, mégpedig a megfelelő piaci fázisban.

Mintegy 260 intézményi ügyfél bízta befektetéseit a HIH Invest. Strukturálási, termékfejlesztési, ingatlankezelési és piacfejlesztési szakembereink mind azért dolgoznak, hogy megtalálják a megfelelő befektetési megoldásokat a számukra.

A HIH Invest tíz helyszínen van képviselve egész Európában. A HIH Csoport részeként működünk, ezért saját belső kapacitásaink lefedik a teljes ingatlanbefektetési értékláncot.

Vállalati filozófiánk részét képezi a piaci változások gyors azonosítása, a jogszabályi követelmények teljesítése és a jövőorientált digitális kezelés is.

Jelenleg több mint 19,1 milliárd euró értékű eszközt kezelünk 92 alapon keresztül.

(2023)